zondag 1 april 2012

Ja we gaan er weer voor!

Het is lang (te lang) geleden, maar we hebben de tijd, de rust en de inspiratie weer gevonden en willen heel graag weer een aantal workshops gaan geven!!!


We hebben 4 avonden 11 en 18 April en 16 en 23 Mei,
Je kan zelf kiezen wat je wilt gaan doen, keuze uit 4 complete cursussen!

Keuze 1 Je schrijft je in voor de complete cursus (4 avonden) kosten totaal €50,- inclusief alle materialen die je nodig hebt, exl een boek om de bladen in te doen. (Je kunt wel een ringband album bestellen voor € 20,-)

Keuze 2 Je komt 1 avond maar wil wel het complete pakket hebben zodat je deze zelf af maakt. Kosten € 25,-

Keuze 3 Je kijkt welke avonden je wel komt en betaald per avond € 15,- en maakt die avond layouts die je wilt en gebruikt het daarvoor bestemde papier.

Wanneer je ervoor kiest alle avonden te komen maak je een volledig project. Je kan dan kiezen uit:

-         Het maken van een jaaralbum (miniboek)
Met het papier van Simple stories


-          


Allerlei lay outs met een compleet Tim Holtz papierpakket

 

-       

   

Creative cafe layouts. (het maken van basis layouts naar voorbeelden) (( deze kun je heel goed per avond boeken))


-       


  Simple stories, het nieuwe scrappen. (zie hieronder een uitgebreide uitleg) Hier kan je als je dat wilt apart een album voor bijbestellen album kost €20,-

Simple Stories, het nieuwe scrappen!

Leg de mooiste momenten van het leven vast op een simpele manier!

We horen het vaak: 'ik heb nog zoveel foto's liggen, ik kan dat echt nooit bijwerken!' Het leven is tegenwoordig druk, bijblijven met het scrappen van alle mooie en belangrijke momenten in het leven kan soms lastig zijn. Maar de foto's van die mooie en belangrijke momenten zijn te bijzonder om te bewaren in een schoenendoos. Daarom is er nu het nieuwe scrappen van Simple Stories -  een verfrissende simpele aanpak voor het scrappen van belangrijke foto's. Simple Stories is er voor scrappers die hun foto's mooi en stijlvol willen scrappen, maar dan op een simpele, stressloze en snelle manier. Vele scrappers hebben deze nieuwe vorm van scrappen al omarmt, dus wanneer begin jij?
Snel en makkelijk scrappen!
Het Simple Stories scrapbooksysteem is een makkelijke, simpele manier waarmee je terug gaat naar de basis van het scrappen waarbij je de nadruk legt op de foto's en herinneringen. Je zult zien hoe makkelijk het is om mooie, bijzondere scrapbooklay-outs te maken in een paar minuten.
De basis van het Simple Stories scrapbooksysteem zijn de bijzondere basisvormen. De mooi ontworpen basisvormen zijn gedrukt op kwalitatief hoge, dubbelzijdige vellen stevig papier van 30,5 bij 30,5 cm.
Simple Stories basisvormen zijn zo ontworpen dat ze precies in de pageprotectors met vakverdeling passen. Deze pageprotectors zijn er in vele indelingen, waardoor je een gevarieerd album krijgt. Doe de basisvormen met je foto's en eventuele embellishments in de vakken van pageprotector voor snel en makkelijk scrappen. Zo simpel is het!

Je moet wel vooraf doorgeven wat je wilt gaan doen! Want wij moeten de materialen bestellen!!!

Nou wij hopen natuurlijk op volle maar vooral gezellige avonden! Als er vragen zijn stel ze gerust.


Groetjes Petra en Henriette

Geen opmerkingen:

Een reactie posten