zondag 13 maart 2011

verbouwing

even wat anders gescrapt???
Nou niet echt maar wel heel creatief hoor. Ons kleine lieve prinsessenmeisje had toch echt bedacht dat ze geen prinsessenkamer meer wilde?
Nou was het zo dat Martin haar kamer beter wilde gaan isoleren en er een hele wand uitgesloopt moest worden.
Daar begon het dus allemaal mee

Na het isoleren, wat een spleet zat er overigens in die muur, het waaide gewoon binnen, moest er weer een nieuw muurtje gezet worden en natuurlijk moest die weer behangen worden.
Dus dacht manlief dat dit wel even kon.Nu weer behangen en er moet dus weer geverfd worden. Nou ja als er dan toch geverfd moet worden doen we de hele kamer maar.
Het moet een dolfijnen kamer worden? ! ?

Goed kleurtjes uitgezocht en een behangrand erbij gezocht en klussen maar.Tessa zal Tessa niet zijn om te vragen of ze niet kan helpen. Natuurlijk meis jij kan ook klussen...En niet alleen verven maar ook het schroeven gaat haar toch beter af als dat haar moeder klussen kan.Laat mamma maar schoonmaken, dat gaat beter.
Ik had ook nog een nieuw dekbed gekocht. Dus vanmiddag kamer schoon gemaakt muurstickers op de muren, nieuwe dekbed erop en....Vanmiddag mocht ze zelf haar kamer openen hi hi.
Het is nog niet helemaal af want ik wacht nog op twee pakketjes muurstickers die binnen moeten komen en Martin wil nog een buro maken. Waar dan weer een spiegel boven moet komen.
Maar Tessa ligt nu twee weken naast mijn bed op een matras en aangezien ze heel erg tanden knarst..... vind ik het wel weer tijd dat ze lekker op haar eigen bedje gaat liggen.
Welterusten..................

Geen opmerkingen:

Een reactie posten