donderdag 8 december 2011

beetje reclame

Het is dan eindelijk zover: Dansstudio R.D.M. gaat officieel openen. Wij hopen uiteraard dat jullie er allemaal bij zullen zijn zaterdag 10 december en met jullie velen anderen. De opendag is van 13:00 tot en met 17:00 uur en er is veel te doen voor jong en oud! Er zijn heel de dag door voor jong en oud dansworkshops en een aantal andere activiteiten en wij hopen natuurlijk dat jullie allemaal meedoen en van alles en nog wat proberen. Alle workshops duren 25 minuten en er wordt heel de dag gewisseld van dans in de 2 zalen die wij hebben. Dus niet getreurd als je een workshop mist, want die zal hoe dan ook nog een keer plaats gaan vinden op die dag! Voor nieuwe leden is het inschrijven gratis op 10 december!


Dansworkshops:

Latin/ Ballroom (nieuw): Jean en Evianne Gabeler zullen de workshops Latin/Ballroom gaan verzorgen. Zij zijn ook de docenten die de 12 weekse cursus zullen verzorgen bij RDM. De kosten van deze cursus zijn € 90-, per persoon, schrijf je met zijn tweeën in krijg je € 10,- per persoon korting. De bedoeling is dat het opgedeeld wordt in 2 groepen: 12 t/m 18 jaar en 18+! Na afloop kunt u zich inschrijven voor de cursus die in januari zal gaan starten (goede voornemen??).  Wij beginnen met beginners, maar als er genoeg animo is voor gevorderden staan wij daar natuurlijk ook open voor. Op de dag zelf zullen zij u vriendelijk te woord staan en uw vragen beantwoorden.

Jazz (nieuw): Voor de Jazz workshops hebben wij Diede Bolsius! Zij zal workshops gaan geven voor jong en oud. Mocht er genoeg animo zijn voor vaste lessen zal zij ook de dienstdoende docent zijn! Voor volwassenen bieden wij jazz aan als 12 weekse cursus!

Klassiek Ballet: Diede Bolsius en Sabine Duijf zullen deze workshops gaan verzorgen. Klassiek is vanaf 4 jaar en de workshops zullen zo aangeboden worden dat iedereen bij zijn eigen leeftijd ingedeeld zal worden. Sabine en Diede zijn ook degene die deze lessen geven bij ons op de studio.

Moderne Dans: Deze dans is voor de leeftijden 10 jaar en ouder. Ook hier zullen de workshops ingedeeld worden op basis van leeftijd. Diede Bolsius en Sabine Duijf zullen de lessen gaan verzorgen tijdens de grande opening, maar ook de gewone lessen worden door deze 2 dames verzorgd!

Tapdance (nieuw): Zeer verheugd kunnen wij u melden dat wij ook tapdance gaan aanbieden bij ons in de studio. Ons “manusje van alles” Diede Bolsius zal deze workshops gaan verzorgen! 10 jaar of ouder? Probeer het dan uit op 10 december!

Hiphop: Hiphop wordt gegeven voor de leeftijden 6 jaar en ouder. Vanaf januari is er ook een 12 weekse cursus voor volwassenen. Probeer het dus uit zaterdag 10 december en schrijf je snel in, want iedereen die zich dan inschrijft betaalt voor zo’n cursus maar € 75-, in plaats van € 90-,! Voor de wat jongere onder ons hebben wij uiteraard vaste lessen in ons rooster! Wij hebben ook 2 demo teams hiphop ( onder begeleiding van Clement Lobela) en die zullen hun kunsten uiteraard ook vertonen op die dag! De workshops zullen door Alex gegeven worden.

Breakdance: Deze workshops zijn voor zowel jongens als meisjes vanaf 8 jaar. Wij hebben inmiddels steeds meer meiden die aan breakdance doen, maar wij hopen nog steeds dat we een aparte dames groep kunnen starten. De workshops worden gegeven door Alex en hij zal daarbij geholpen worden door de jongens en meiden van B2! Ook hiervoor geldt: PROBEER HET!!!!


Overige activiteiten en demo’s:

Dj workshop/ live muziek: Michael van Vliet beter bekend als DJ ILLFORT GRANTZ zal voor geïnteresseerde ook gratis dj workshops weggeven. Daarnaast zal hij de opening opleuken met zijn dj sets en zal Samone Mayer live met haar saxofoon meespelen.

Gratis Massages: Jeroen Burghoorn wordt onze vaste (sport) masseur en zal tijdens de opendag gratis massages weggeven. In de bijlage vind u extra informatie hierover!

Schmincken: Alle jongere kinderen kunnen door Henriette Ooms en Willemien Nielsen geschminkt worden. Deze 2 dames zijn zeer ervaren en zullen uw kinderen uiteraard omtoveren tot wat zij maar willen (nou jah, bijna alles wat ze willen)!

Foto shoot: De zeer getalenteerde Kirsten Tazelaar is op 10 december om 1 op 1 fotoshoots te nemen. Inschrijven kan tot en met 9 december in de dansstudio. In de bijlage vinden jullie de flyer ( posters en flyers hangen/liggen al geruime tijd in de studio)! Doordat er nogal wat aanmeldingen zijn is het niet mogelijk om iedereen op 10 december te helpen. Degene die op 10 december niet geholpen worden mogen op een nog bekend te maken datum alsnog de fotoshoot houden (voor dezelfde prijs). De 6 gelukkige die op 10 december wel al op de foto mogen/kunnen krijgen dat later vandaag van mij te horen!


Wij hopen jullie hiermee voldoende geïnformeerd te hebben en julli ALLEMAAL op zaterdag te ontvangen in de studio!

Met vriendelijke groet,

Sabine en Alex
Dansstudio R.D.M.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten