zondag 5 juni 2011

Creabest Scrapkampioenschap

Sinds 2008 organiseert Creabest Scrapbooking elk jaar het Creabest Scrapkampioenschap. Iedereen kan deelnemen aan dit scrapkampioenschap.

Van 1 t/m 25 juni plaatst Creabest Scrapbooking elke dag een opdracht voor het scrapkampioenschap op haar sitewww.creabest.nl Door een scrapbooklayout te maken naar aanleiding van die opdracht verdien je punten. Degene die aan het eind de meeste punten heeft en de finaleopdracht op 25 juni wint, mag zich scrapkampioen 2011 noemen.
Nieuw dit jaar is de scrapkampioenschap cropdag op 25 juni, een dag lang lekker scrappen en werken aan de opdrachten van het scrapkampioenschap, gezellig samen met andere deelnemers. Inclusief lunch en avondmaaltijd en gebruik van gereedschap zoals snijmatten e.d. (opgave op www.creabest.nl)


Nou ik ga het echt niet redden om alle opdrachten te maken maar vind het wel leuk om een aantal opdrachten te maken.

Opdracht 1
Maak een LO geheel in de teken van de eerste letter van je naam. De foto/onderwerp op de LO moet beginnen met deze letter en iets zijn wat met jou te maken heeft. Zoals bijvoorbeeld iets waar je van houd of leuk vind om te doen.Opdracht 2
Gebruik één van de 3 distress technieken met Distress Ink die Tim Holtz uitlegt in deze video: http://www.timholtz.com/vid_distressink.htm Je mag de technieken op de hele layout gebruiken, of op een deel ervan, dat is aan jezelf. Zorg wel dat wij de technieken kunnen terugvinden op de layout, dus zet eventueel in de omschrijving waar je de techniek gebruikt hebt.Opdracht 4
Maak een layout in de kleuren oranje en groen. Het oranje en groen moet dus allebei terugkomen in de layout. Je mag wit en zwart ter ondersteuning gebruiken, maar deze mogen samen niet meer dan 25% procent van de layout zijn, andere kleuren mag je niet gebruiken. Je foto's mogen wel meer kleuren bevatten.1 opmerking: